ПЪРВО НА FOX: Репутаторът Кори Милс, R-Fla., подготвя статии за импийчмънт

...
ПЪРВО НА FOX: Репутаторът Кори Милс, R-Fla., подготвя статии за импийчмънт
Коментари Харесай

Републиканската партия в Камарата на представителите изготвя статии за импийчмънт на Байдън заради заплахата за спиране на помощта за Израел

ПЪРВО НА FOX:  Репутаторът Кори Милс, R-Fla., приготвя публикации за импийчмънт против президента Байдън поради опасността му да спре Офанзивна помощ на Съединени американски щати за Израел, сподели първият народен представител пред Fox News Digital в четвъртък.

Милс упрекна Байдън, че е принудил Израел да влезе в обстановка „ quid pro quo “, като употребява щатски долари против дейностите на израелското държавно управление в Газа, правейки паралели с първия импийчмънт от демократите на някогашния президент Тръмп поради ръководството му на помощта за Украйна.

„ Камарата няма различен избор, с изключение на да в профил президента „ Quid pro Joe “ Байдън. Като вицепрезидент Байдън беше заловен да заплашва да спре финансиране и помощ за Украйна, в случай че не уволнят основния прокурор, проверяващ Burisma, компания, облагодетелстваща финансово сина му Хънтър, да не приказваме за 10% дял за самия „ огромният човек “, сподели Милс в изказване.

„ Сега Джо Байдън оказва напън върху Израел, нашия максимален съдружник в Близкия изток, като стопира тяхн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР